Hogyan optimalizáljuk a Google Üzleti Profilt? Mindent összeszedtem ebben a tudástár blokkban!

Miután a Google Cégprofil (korábban Google Cégem) beállításra került, ellenőrizve és kiegészítve vállalkozásának információival, meg akarja kezdeni a listázásának optimalizálását. Ez elengedhetetlen, ha javítani szeretné a Google Cégprofil (GBP) listázásának esélyeit a releváns helyi keresési eredmények szempontjából. Valójában ezt a helyi SEO ellenőrzőlistájának kiemelt prioritású feladatának kell tekinteni.

Számos módszer létezik a Cégprofil optimalizálására, és mindenképpen érdemes kellő figyelmet fordítani minden egyes lépésre.

A Google Üzleti Profil optimalizálandó funkciói

Az alábbi funkciókat és funkciókat kell használni e folyamat során:

Ahogy láthatod, sok különböző aspektusa van a GBP-nek, amelyeket használnod kell. Ezen szakasz során mindegyiken fogunk dolgozni, hogy a legtöbbet hozzd ki ebből a platformból. Mire a végére érsz, megérted, hogyan működik mindegyik és mik a előnyei.

lokális checklist
Töltsd le a
Lokális Marketing
ellenőrzőlistát!

Google Cégprofil legjobb gyakorlatai

Amint belemerülsz a vállalkozási profiljod optimalizálásába, mindig biztosítaniod kell, hogy betartjod a GBP legjobb gyakorlatait. Ez azt jelenti, hogy követed az összes, a témában a Google által nyújtott útmutatást.

Ezen iránymutatások kulcseleme, hogy soha ne tévesztsük meg vállalkozását a GBP listázásában. Tehát, amint alkalmazza ezen szakasz optimalizálási technikáit, győződjön meg róla, hogy az összes információja tényeken alapul, pontos és naprakész. Ez lehetővé teszi, hogy cselekedeteivel előre haladjon, anélkül, hogy attól tartana, hogy büntetik.

 

 

 

 

Csatlakozz a lokális Facebook
csoporthoz és kérdezz!

Lokális marketing facebook csoport