Image

Véleménykezelés
teljes útmutató

Ismerd meg a vélemények fontosságát, gyűjtésük és kezelésük módjait.

Az online vélemények kulcsfontosságú elemei egy vállalkozás pozitív hírnevének felépítésének, de a Google algoritmusa is nagy jelentőséget tulajdonít neki. Tehát, ha helyi vállalkozóként vagy helyi vállalkozásokkal dolgozó marketingesként szeretnél sikerrel járni, meg kell ismerned ezt az elengedhetetlen folyamatot. Amint megértetted a folyamatot, azonnal el akarod majd kezdeni a véleménykezelő szoftverek használatát a vélemények szerzéséhez, kezeléséhez és nyomon követéséhez.

A múltbéli és jelenlegi ügyfelek vagy kliensek által kapott véleményekkel képes leszel másoknak bemutatni, hogy miért téged válasszanak a versenytársaid helyett.

Amikor akár 77%-a a fogyasztóknak tipikusan elolvassa egy helyi vállalkozás véleményeit, mielőtt pénzt költenének, könnyen belátható, miért olyan fontos a vélemények megfelelő kezelése. Egy lenyűgöző véleményprofil építése nem kell, hogy sok időt vegyen igénybe, és segíthet neked az eladásokban hosszú távon is.

Idővel — és ahogy folyamatosan szerezel véleményeket és javítod a vállalkozásod hírnevét — továbbra is élvezni fogod ennek a folyamatnak az előnyeit. Amikor a Google Cégprofilról (korábban ismert mint Google My Business) van szó, a vélemények szerzése és megválaszolása ismert rangsorolási faktor, ami jelentősen javíthatja a helyi keresőoptimalizálásod (SEO).

Online véleménykezelés

Ebben a Véleménykezelési tudásbázisban bemutatom a véleményprofil kezelésének koncepcióját, elmagyarázom, miért fontos, majd megosztom a legjobb módokat, hogy hogyan végezd el ezt a feladatot.

Ne felejtsd el, az embereknek teljes szabadságuk van azt mondani, amit csak akarnak, amikor a vállalkozásodról véleményt hagynak — és egy negatív vélemény könnyen elriaszthat számtalan lehetséges ügyfelet vagy klienst. Ez az egyik a sok közül, amiért alapvető, hogy monitorozd az új véleményeket és gyorsan cselekedj, hogy megoldást találj bármilyen problémára.

Amikor eljutsz ennek a tudásbázisnak a végére, meglesz az összes tudás, amire szükséged van az online véleménykezeléshez. Tudni fogod, mit kell tenned a siker érdekében és tisztában leszel a gyakori buktatókkal is. Egy megszilárdított stratégiával jó úton leszel a hírneved javításához és a márkád növeléséhez.

 

A Véleménykezelés modul egyre bővül, jelenleg fejlesztés alatt van, de rengeteg kész fejezet van már, a tudástárban.

Csatlakozz a lokális Facebook
csoporthoz és kérdezz!

Lokális marketing facebook csoport