Internet marketing

Mit takar az internet marketing? Írtunk egy kis összefoglalást.

Nem elégedett honlapja hatékonyságával? Ön is a honlaptulajdonosok azon részébe (97%!) tartozik, akik nem használják az internet marketinget? Itt az idő, hogy megelőzze a konkurenciát, mielőtt Ő teszi meg az első lépést!

Ön számára is elérhető:

  • Honlapjára szabott, hatékony online eszközök

  • Elsők között lenni a keresőkben

  • Költséghatékonyság

  • Látogatottság, és érdeklődők megtöbbszöröződése

  • Versenytársak internetes jelenlételemzése

Látogatottság növelés

internet marketing grafikon

Egyik legfontosabb teendő, hogy sok látogatója legyen! Látogatóiból tud ügyfeleket faragni. Kitaláljuk, (kutatással alátámasztjuk) azt a 2-3 kulcsszót, amit az Ön célközönsége szokott a keresőkbe írni, és az első 10 találat közé juttatjuk!
Kereső optimalizálás alkalmával oldalát az elsők közé pozicionáljuk, és több száz honlapra regisztráljuk! Megtalálható lesz. Innentől a honlapján múlik...

Látogatói magatartás

Lehet napi több ezer látogatója, ha rögtön elhagyják oldalát. Ezért a honlap külalakja, információtartalma, vagy navigálása éppúgy felelős lehet. Megvannak a tipikus látogatói magatartások, melyek ismerete elengedhetetlen honlapja hatékonysága szempontjából. Mi ismerjük, elemezzük, működővé tesszük honlapján ezeket Weblap Optimalizálás alkalmával. A vásárlást és maradást gátló tényezőket keressük, és szüntetjük meg.

Optimalizálás alkalmával:
Optimalizálás alapos felmérés után kezdődik. Körüljárjuk a témát, és a konkurenciát. Ön megnevezhet 3 céget(!), akiknek nem vállaljuk honlapja optimalizálását!
Siessen, nehogy ők zárják ki Önt!

Internet Marketing Stratégia készítés

Megtervezzük Internetes jelenlétét, hogy eredményes legyen! Meglévő stratégia alapján meg lehet tervezni a honlapot, és a teendőket, miként válik vállalkozása vonzóvá. Honlapján minden rendben lesz, látogatói eljutnak a kereséstől az Ön honlapján levő megrendelés gombig!

Minden honlap esetében lehet tenni valamit az eredményesebb működéséért! Az Ön honlapján mit kell tenni? Egy alapos vizsgálat alkalmával kiderül!

Csatlakozz a lokális Facebook
csoporthoz és kérdezz!

Lokális marketing facebook csoport