Image

A lokális marketing megtanulható!

Magyarországon egyedülálló forrásból tanulhatod meg gyakorlatias keretek között,
hogyan szerezz ügyfeleket a környékeden!

Ezekkel a tanfolyamokkal megteheted az első lépést!

Azért készültek ezek a tananyagok 20 éves tapasztalatom alapján, hogy legyen saját üzleted, vagy legyél ügynökség, megtanulhatsd a lokális marketing tudományát.

Cégprofil beállítás

A Google Cégprofil a lokális online marketing alapja, nélküle nem tudod megszólítani a vásárlóidat. Elkészítem és elvégzem az alapvető beállításokat legyen egy vagy több üzleted.

Időpont: 2024. 05. 31.
Előadók: Anders Tamás, Kondor Albert

Helyi link-  és említés építése

Mindent a Cégprofilról!
Gyakorlatias workshopon állítjuk be a Google Cégprofilodat. Megérted mire jó és hogyan szerezhetsz vele több betérő ügyfelet.

Időpont: hamarosan
Előadó: Anders Tamás

Weboldal lokalizálás

Gyakorlatias workshopon állítjuk be a Google Cégprofil felületedet, valamint elmerülünk az értékeléskezelés vevőszerző erejében.

Időpont: hamarosan
Előadók: Duchai Márta, Anders Tamás

Lokális tartalommarketing

Elektronikus tananyagban megtanulod, hogyan kell beállítani és optimalizálni a Google Cégprofilodat, hogy az kihasználja a lehetőségeket és ügyfeleket hozzon.

Idulás: 2024 06. 15.
Előadó: Anders Tamás

Kérdésed maradt?

Vedd fel velem a kapcsolatot!

Tanuld meg a lokális marketinget és használd ki a Google Cégprofil adta marketing előnyöket!

A lokális marketing nem csak egy lehetőség, hanem kihagyhatatlan eszköz helyi vállalkozások számára!

Tanuld meg, hogyan növelheted vállalkozásod láthatóságát és hogyan teheted vonzóbbá azt a helyi ügyfelek számára. A lokális marketing által nyújtott eszközökkel nagy lépéseket tehetsz vállalkozásod sikeréért.

Google Cégprofil: Több mint egy online névjegykártya!

A gyakorlati workshopokon betekintést nyújtunk abba, hogyan teheted a Google Cégprofilodat a vevőszerzés egyik kulcseszközévé. Megtanítjuk, hogyan érd el, hogy ügyfeleid könnyen megtaláljanak és interakcióba lépjenek veled.

Valósítsd meg online jelenlétedet szakszerűen!

A tanfolyamaink során nem csak elméleti tudást, hanem gyakorlati útmutatást is kapsz, hogy vállalkozásod online jelenléte domináns legyen a lokális piacon. A helyi SEO és Cégprofil kezelésének ötvözetével maximalizálhatod az eredményeidet.

Egyedi tananyagok a helyi sikerért!

20 éves tapasztalatunk alapján készült tananyagaink segítségével könnyedén elsajátíthatod a lokális marketing és a Google Cégprofil kezelésének fortélyait. Legyen saját vállalkozásod, vagy ügynökséged, nálunk megtalálod a szükséges tudást.

Legyél Te is részese a helyi sikernek!

Ne hagyd ki az alkalmat, hogy részt vegyél képzéseinken! Fedezd fel, hogyan állítsd be és optimalizáld a Google cégprofilodat, hogy az ügyfeleket szerezzen neked.

Csatlakozz a lokális Facebook
csoporthoz és kérdezz!

Lokális marketing facebook csoport