Image

Említések gyűjtésével népszerűséget és ezáltal jobb pozíciót nyerünk a keresőben. Ezt tanuljuk meg, hogyan használjuk vállalkozásod fejlesztésére!

A helyi hivatkozások (local citations) fontosságát már régóta ismerik azok a helyi vállalkozások, akik online is sikeresek szeretnének lenni. Bár valószínűleg nem közvetlenül befolyásolják az értékesítést vagy a konverziókat, mindenképpen segítenek egy helyi vállalkozás online jelenlétének megalapozásában és fejlesztésében. Ha fontolgatod az említések létrehozását, érdemes megismerned, mi is ez pontosan és hogyan működik.

A helyi hivatkozások rangsorolási tényezőként betöltött súlya az évek során jelentősen ingadozott, azonban továbbra is alapvetőnek tekintik egy hatékony helyi keresőoptimalizálási (SEO) stratégia szempontjából.

Ha helyi vállalkozóként szeretnéd növelni online elérhetőségedet, vagy marketingesként dolgozol helyi vállalkozásokkal, akkor a hivatkozásépítést kulcsfontosságú taktikaként kell kezelned. Ha nem teszed, az azt jelentheti, hogy küzdeni fogsz azért, hogy vállalkozásod weboldala az autoritást elnyerje, amire a helyi keresési eredmények uralásához szükség van.
Helyi Hivatkozások SEO szempontból

A helyi hivatkozások segítenek a Google-nak és más keresőmotoroknak megérteni vállalkozásod hitelességét, ami nagyszerű a keresési láthatóság és a versenytársak megelőzése szempontjából.

Ezen hivatkozások a fogyasztókkal való kapcsolatépítésben is hasznosak, akik valószínűleg inkább bíznak egy olyan vállalkozásban, amit megalapozott online helyeken is látnak, mint például a Facebook vagy a helyi adatbázisok, mint az Aranyoldalak, vagy Ittlakunk.hu oldal.

Ebben a Tanuló Központban bevezetünk téged a helyi hivatkozások, említések témájába, megbeszéljük, hogyan kezdj hozzá az építésükhöz és kezelésükhöz, és megosztjuk a releváns szakértői tippeket és tanácsokat.

Mire eljutsz ennek a Központnak a végére, tisztában leszel vele, hogy miért alapvető ez a helyi SEO technika, és felkészült leszel a saját hivatkozásaid létrehozására. Ráadásul meg fogod tudni, hogyan finomítsd az erőfeszítéseidet, hogy a legtöbbet hozd ki az idődből, és képes leszel nyomon követni és kezelni a hivatkozásaidat a jövőben.

Készen állsz erre a rendkívül fontos utazásra? Akkor ne is vesztegessük az időt, kezdjünk bele!

Csatlakozz a lokális Facebook
csoporthoz és kérdezz!

Lokális marketing facebook csoport