Hírlevél rendszer részletesen

Tekintse meg, milyenfunkciókat tud a hírlevélküldő rendszer!

A leírásnál elolvashatja, a képre kattintva megnézheti a hírlevélkiküldés funkcióit, a csoportok létrehozását, vagy egy levél szerkesztését. Átnézve láthatja, hogy milyen egyszerű kezelni, és mennyi munkát, levelezést, kapcsolattartást automatizál.
Sőt! Még a megrendelések felvételét is rábízhatja!

Leírás:

Csoportmező:
Létrehozott csoportok feliratkozását tudja kezelni.
Létrehozhat mezőket, beállíthatja, ki kell-e tölteni, majd a rendszer automatikusan generál egy kódot, amit a honlapjába illesztve kész is a feliratkozás, vagy a megrendelő űrlap.

Danubius magazin honlapja

Leírás:

Csoportok szerkesztése:
Létrehozhat csoportokat, nevet adhat nekik. Beállíthatja, kér-e értesítést, vagy beállíthat egy automatikus válaszlevelet egy feliratkozásnál. (Automatikus válaszlevél árajánlatkérésnél is hasznos lehet!)

Danubius magazin honlapja

Leírás:

Feliratkozottak kezelése:
A különböző csoportokra feliratkozott emberek listáját meg lehet tekinteni, módosítani adatait. A feliratkozás dátuma is megjelenik.

Danubius magazin honlapja

Leírás:

HTML levél készítése:
A rendszer levél sablonokat képes tárolni, amik lehetnek akár arculathoz illő HTML levelek is. A levél szövegébe beszúrható a feliratkozási név, vagy bármely, a feliratkozáskor elkért adat.

Danubius magazin honlapja

Leírás:

Követő levél időzítéssel:
Létrehozhatunk pl. egy nyelvtanfolyam, vagy reklámkampány levélsablonjaiból egy levélsorozatot, amit a feliratkozók automatikusan, a feliratkozásuk napjától számítottan kapnak meg, tetszés szerinti ütemben.

Danubius magazin honlapja

Leírás:

Levél kiküldése:
Kiküldheti levelét egy csoportnak azonnal, egy előre beállított időpontban, feliratkozástól számított beállítással.

Danubius magazin honlapja

Csatlakozz a lokális Facebook
csoporthoz és kérdezz!

Lokális marketing facebook csoport