Image

ProSign lokális marketing Budapest

Vedd fel velem a kapcsolatot és segítek
Google cégprofilodban és helyi ügyfelek szerzésében!


 

 
 

Cégadatok

Prosign lokális marketing - Budapest

Cím.: 1022 Bp. Fillér utca 82.
Tel: +36 20 919 2467
e-mail: info[kukac]prosign.hu

Weboldal: www.prosign.hu

Nyitvatartás: egyéni megbeszélés alapján. Vedd fel velem a kapcsolatot és találkozzunk!

hétfő: 9:00–18:00
kedd: 9:00–18:00
szerda: 9:00–18:00
csütörtök: 9:00–18:00
péntek: 9:00–18:00
szombat: Zárva
vasárnap: Zárva


Adószám: 22213107-1-41
Számlaszám: 10918001-00000028-50160002

Anders Tamás lokális előadás közben

Közösségi média helyeink

Kövess minket!


captcha

Rólunk mondták

Szolgáltatási területek

Hol Találsz Meg Minket?

Ha már itt vagy, valószínűleg tudni szeretnéd, hogy hol is vagyunk elérhetőek, ugye? Nos, van jó hírem: Bár a központunk Budapesten található, a szolgáltatásaink az egész országban elérhetőek!

Budapest, a központ

Budapesten vagyunk a legaktívabbak: itt található az irodánk, itt tartjuk a legtöbb konzultációt és itt dolgozunk a legtöbb helyi vállalkozással. A főváros dinamikus üzleti környezete igazán inspiráló számunkra, és örömmel segítünk itt bármilyen helyi keresőoptimalizálási projekten, legyen az kicsi vagy nagy.

Országszerte jelen

De ne gondold, hogy csak a fővárosban vagyunk aktívak! Az egész ország területén vállalunk megbízásokat. Legyen szó akár Debrecenről, Győrről vagy Szegedről, nincs olyan távolság, ami megállítana minket! Online konzultációk, távoli munkavégzés és rendszeres jelentések segítségével minden projektet magas színvonalon tudunk kezelni, függetlenül annak földrajzi helyszínétől.

Miért válassz minket?

Lokális szakértelem: Ismerjük a helyi piacokat, és tudjuk, hogy miként lehet a legjobban rangsorolni a keresési eredményekben. Magyarországon elsőként kezdtünk el foglalkozni a lokális marketinggel és elsőként állítottuk fel a működési rendszerét hazánkra vonatkozóan.

Személyes kapcsolat: Szeretjük személyesen is megismerni ügyfeleinket, így jobban megértjük az egyedi igényeket.

Rugalmas megközelítés: Akár egy kisebb vállalkozásról, akár egy nagyobb cégről van szó, személyre szabott megoldásokat kínálunk.

Kapcsolat

Ne habozz, keress minket bátran, ha kérdésed vagy projekted van! A kapcsolati adatokat az oldal tetején találod.

Többek között ezeken a városrészeken dolgoztunk már:

Belváros, Terézváros, Erzsébetváros, Józsefváros, Ferencváros, Kelenföld, Újbuda, Újpest, Óbuda, Angyalföld, Zugló, Kőbánya, Csepel, Pesterzsébet, Kispest, Rákosmente, Budafok-Tétény, Soroksár, Hegyvidék, Pasarét, Rózsadomb, Gazdagrét, Lágymányos, Tabán, Krisztinaváros, Lipótváros, Víziváros, Gellérthegy, Sasad, Albertfalva, Kamaraerdő, Káposztásmegyer, Mátyásföld, Pestlőrinc, Pestimre, Pestszentlőrinc, Pestszentimre, Szentimreváros, Kispest, Wekerletelep, Pesterzsébet, Soroksár, Rákospalota, Újpalota, Palotanegyed, Herminamező, Nagyzugló, Alsórákos, Felsőrákos, Rákosszentmihály, Csillaghegy

Megközelítés:

A Széll Kálmán tér felől

Autóval indulva a Széll Kálmán térről hajts rá a Fillér utcára, amely a tér északi oldalán található. Haladj egyenesen kb. 1,1 km-en keresztül, majd 1022 Budapest, Fillér utca 82 az utca bal oldalán található.

Tömegközlekedéssel a Széll Kálmán térről menj a metrómegállóhoz és szállj fel a 149-es buszra a Széll Kálmán tér M megállónál. Utazz és szállj le a Detrekő utca megállónál, majd gyalogolj tovább a Fillér utcán a 82-es számig, ami kb. 1 perc gyaloglást jelent. 

Hűvösvölgy felől

Autóval indulva Hűvösvölgy felől hajts rá a Hűvösvölgyi útra és haladj dél felé. Kövesd az utat kb. 3 km-en keresztül, majd fordulj balra a Pasaréti útra. Haladj tovább a Pasaréti úton kb. 1 km-en át, majd fordulj balra a Gábor Áron utcára. Haladj a Fillér utcán kb. 300 métert, a 1022 Budapest, Fillér utca 82 az utca bal oldalán található.

Tömegközlekedéssel Hűvösvölgy felől szállj fel a 61-es villamosra Hűvösvölgy megállónál és utazz a Nyúl utcáig. Szállj át a 149-es buszra és utazz a Detrekő utcáig, majd gyalogolj tovább a Fillér utcán a 82-es számig, ami kb. 1 perc gyaloglást jelent. 

Parkolás:

A környéken fizetős parkolóhelyek találhatóak, érdemes előre készülni aprópénzzel vagy mobilparkolási lehetőséggel. Általában van szabad parkolóhely.

 

Cégek akikkel dolgoztunk

Image
Image
Image
Image
Image
Image

Lokális marketing szolgáltatások Budapesten

Szolgáltatásaink Budapesten

Lokális keresőoptimalizálás (SEO)

Segítünk, hogy vállalkozásod könnyen megtalálható legyen a környékbeli ügyfelek számára. A lokális keresőoptimalizálás (SEO) révén növeljük online láthatóságodat, így több helyi ügyfelet érhetsz el. Szolgáltatásaink magukban foglalják a helyi kulcsszókutatást, a weboldalad technikai és tartalmi optimalizálását, valamint a helyi említések (helyi említés) kezelését és fejlesztését.

Google Cégprofil optimalizálás

A Google Cégprofil (korábban Google My Business) az egyik legfontosabb eszköz ahhoz, hogy vállalkozásod megjelenjen a helyi keresési találatok között. Segítünk a Google Cégprofil létrehozásában, optimalizálásában és karbantartásában, hogy mindig naprakész és vonzó legyen a potenciális ügyfelek számára. Célunk, hogy maximalizáljuk a profilod láthatóságát és elkötelezettségét, növelve ezzel az üzleti forgalmat.

Lokális marketing tanácsadás

Egy átfogó lokális marketing stratégia kulcsfontosságú a helyi ügyfelek eléréséhez és megtartásához. Szakértői csapatunk személyre szabott tanácsadást nyújt, amely segít az optimális marketing csatornák és eszközök kiválasztásában és alkalmazásában. Tanácsadói szolgáltatásaink közé tartozik a közösségi média menedzsment, online hirdetések, tartalommarketing és e-mail marketing kampányok tervezése és kivitelezése, hogy vállalkozásod mindig az ügyfeleid szeme előtt legyen.

Lépj kapcsolatba velünk, hogy segíthessünk vállalkozásod sikeres online jelenlétének kiépítésében és fenntartásában!

Kapcsolat ProSign lokális marketing Budapest

Csatlakozz a lokális Facebook
csoporthoz és kérdezz!

Lokális marketing facebook csoport