lokális seoLokális SEO

A helyi keresőoptimalizálással olyan személyek számára lehet megjelenni, akik egy bizonyos területesen keresnek szolgáltatásokat, vagy szolgáltatáshoz kapcsolódó dolgokat, amin keresztül lehetőség nyílik, hogy üzletünkbe csalogassuk őket.

Lokális SEO szolgáltatással olyan látogatókat szerzünk honlapjára, akik a termék iránt érdeklődnek, hiszen a lokális keresést végzők 59%-a elmegy a vállalkozáshoz!


KÉRJE SZOLGÁLTATÁSUNKAT

 

Lokális SEO előnyei

A mobilon keresők fele egy napon belül felkeresi az üzletet, 18% pedig vásárol is. A helyi keresőoptimalizálás segítségével megjelenhetünk a legfontosabb kifejezésekre, így az érdeklődők akkor fognak megtalálni, amikor fogékonyak portékánk iránt.

  • Jobb pozíció a keresőben és a térképen: optimalizálás eredményeképpen a Google keresőben és térképen is jobb pozícióban jelenik meg a vállalkozás

  • Több kulcsszóra megjelenni: annyit jelent, hogy nem csak a vállalkozás nevére fog megjelenni a cég a keresőben, hanem a szolgáltatások egyre szélesebb palettájára, így egyre több érdeklődő látja majd.

  • Tényleges vásárlók: lokális keresések többsége vásárlással végződik, így szinte azonnal eredményeket is hoz

Helyi keresőoptimalizálás eszközei

helyi keresőoptimalizálás eszközök

Optimalizálás során több területet használunk, több módszerrel érjük el, hogy vállalkozása jobb helyet foglaljon el a keresőben.

Google Cégem optimalizálás

A Google Cégem egy olyan felület, ami ugyan a felületre ingyenes regisztrációval bármelyik cég számára elérhető, a különleges beállításait mégis érdemes szakemberre bízni. Az adatok pontos megadásán túl a megfelelő kulcsszó és kategóriaválasztás is szerepet játszik abban, hogy később jól szerepeljen a vállalkozás a találati listákban.

Kutatás

Kutatással minden hatékonyabb, amit a helyi marketing során használnunk kell. Felmérjük a konkurenseket, a kulcsszavakat és azokat a lokális területeket, amiken meg kell jelenni a célközönség számára.

On-page optimalizálás

A honlap felületének technikai optimalizálása nem csak programozói feladatokból áll. Az oldal tartalma, a felépítése menüszerkezete is helyi vállalkozásonként eltérő, azt cégenként külön kell meghatározni. Segítünk optimalizálni a honlapot, hogy helyi keresésekre is megjelenjen!

Off-page optimalizálás

Az oldalon kívüli elemek beállítása talán a legnagyobb feladat. Rengeteg felületet kell összehangolni, és újabb megjelenéseket generálni, hogy segítség a keresési algoritmusokat, és segítségükkel jobb helyen jelenhessen meg a vállalkozás.

Értékelések kezelése

A helyi SEO a véleményekről, az emberi szokásokról is szól. Amikor a látogatók több módon lépnek interakcióba a vállalkozással, illetve véleményt írnak, értékelnek, mindig befolyásolják a rangsorolást is. Segítünk véleményeket szerezni, gondozni azokat. Olyan stratégiát alakítunk ki, hogy mindez folyamatos legyen.

 

Segítünk!

A helyi marketing fontos területe a lokális keresőoptimalizálás, ezért bízzon meg a területtel Magyarországon elsőként foglalkozó cégben és keressen meg minket. Elkészítjük a kutatást, segítünk a weboldal és a Google cégem optimalizálásában.

 

Csatlakozz a lokális Facebook
csoporthoz és kérdezz!

Lokális marketing facebook csoport