Lokális marketing tanácsadás

Lokális marketing tanácsadás


Használd ki, hogy én kezdtem el elsőként kutatni a Lokális marketing területét Magyarországon
és tudj meg tőlem mindent amire szükséged van!


 
 
 


A lokális marketing terén valóban úttörők vagyunk az országban; büszkén mondhatom, hogy elsőként indítottunk olyan szolgáltatást, amely kifejezetten az ügynökségek és vállalkozások helyi marketing sikerére összpontosít. Szolgáltatásaink keretében nem csak tanácsokat adunk, hanem a gyakorlati tudást is átadjuk, amellyel valódi eredményeket érhetsz el a lokális piacon.

Tanácsadás, vagy képzés?

Rövidebb tanácsadásra van szükséged, vagy egy hosszabb oktatásban szeretnél résztvenni?

Tanácsadást akkor javaslom:

 • Már jártas vagy a lokális marketing világában, de elakadtál

 • Egy konkrét problémakört vagy területet szeretnél megismerni

Képzések akkor valók neked:

Milyen módon oktatlak?

2004 óta foglalkozom az online világgal, ezalatt rengeteget változott az online tér. Ezeknek az éveknek a tapasztalatait tudom átadni oktatásaim, tanácsadásaim során.

 • Workshop: ez egyik legjobb módszer, amikor egy specifikus workshopra jelentkezel. Ezek álltalában egy napos gyakorlatias képzések
 • Elektronikus tananyagok: saját oktatási anyagok közül választhatsz, amiket nagy gonddal készítettem
 • Céges képzés: ügynökségeket, nagyvállalatokat képzek amire külön tananyagokat is készítettem
 • Személyes képzés: négyszemközti teljesen személyre szabott oktatást kapsz, amiből hosszútávon is profitálhatsz
 • Előadások: folyamatosan hívnak különböző konferenciákra, ahol reklámmentesen a minőséggel hívom fel a figyelmet

 

Mit kínál a lokális marketing tanácsadásom?

 • Első kézből származó szakértelem: Szakértőink élen járnak a helyi marketing újításaiban, és ez a tudásanyag közvetlenül a te stratégiád részévé válik.

 • Személyre szabott képzés és oktatás: Egyedi képzési programjaink segítségével az ügynökségek és vállalkozások mélyreható ismeretekre tehetnek szert a helyi marketing minden aspektusában.

 • Stratégiai mentorálás: Nemcsak elméleti tudást adunk át, hanem konkrét, célszerű stratégiákat és taktikákat is, hogy te és a csapatod maximálisan kihasználhassátok a helyi piac adta lehetőségeket.

 • Piacvezető innovációk: Folyamatosan nyomon követjük a legújabb trendeket és technológiákat, hogy ügyfeleink mindig egy lépéssel előrébb járjanak a versenytársaikhoz képest.

 • Komplex megközelítés: Tanácsadásunk nem korlátozódik csupán a helyi keresőoptimalizálásra; a helyi hirdetésektől kezdve a közösségi médián át, a hírnévkezelésig minden területre kiterjed.

 • Hosszú távú partnerség: Kapcsolatunk az ügyfeleinkkel nem egy projekt erejéig szól, hanem folyamatos együttműködés, amelynek során minden lépésnél támogatjuk őket.

Mint lokális marketing tanácsadók, az a küldetésünk, hogy az ügynökségeket és vállalkozásokat nem csupán felkészítsük, hanem folyamatosan támogassuk is őket abban, hogy kiemelkedjenek a helyi piacon. Megosztjuk velük azokat a speciális ismereteket, amelyekre szükségük van ahhoz, hogy a helyi ügyfeleik igényeire pontosan és hatékonyan tudjanak reagálni. Együttműködésünk során a célunk, hogy ügyfeleink magabiztosan navigáljanak a helyi piacon, és élen járjanak az újításokban, ezzel is erősítve pozíciójukat és növelve sikerüket.

Csatlakozz a lokális Facebook
csoporthoz és kérdezz!

Lokális marketing facebook csoport