Helyi keresési audit

Helyi keresési audit


Atomjaira szedjük jelenléted és a konkurensekét is, hogy megnézzük mi működik és mi nem.


 
 
 


Minden munkát felméréssel kezdek, és egyedülálló módszerem van minderre a lokális marketing területén Magyarországon. Azért, hogy megtudd hogy állsz és milyen feladatok várnak, szükséged egy helyi keresési auditra, amely olyan, mint egy alapos szűrővizsgálat. Ez a folyamat nem csupán feltárja, hol állsz a helyi keresési rangsorban, hanem konkrét lépéseket is javasol a javításra.

Miért esszenciális a helyi keresési audit?

Anélkül, hogy tudnád, milyen SEO stratégiák segítik vállalkozásodat, csak a sötétben tapogatózol. A mi auditunkkal viszont pontos képet kapsz, és tudatosan irányíthatod az erőforrásaidat. Amikor például étterem vagy, nagyon nem mindegy, hogy milyen távolságra, milyen pozícióban jelensz meg:

helyi keresési pozíciok

Mit kapsz meg a helyi keresési auditunkkal?

  • Helyi keresési pozíciók elemzése: Megmutatom, hogy jelenleg hol állsz a keresési eredményekben, és hogy mely kulcsszavak húzzák a legtöbb forgalmat az oldaladra.

  • Backlink profil áttekintése: Átszűröm neked a hivatkozásokat, kiszűrve a rosszindulatú vagy értéktelen linkeket.

  • Online hírnévkezelés: Megnézem, milyen online értékelések és vélemények jelennek meg rólad, és tanácsot adok, hogyan javíthatsz rajtuk.

  • Bejövő linkek és linképítési potenciálok: Elemzem a meglévő linkeket és azokat a lehetőségeket, ahol új, értékes hivatkozásokat szerezhetsz.

  • Google Cégprofil optimalizálása: Alaposan átnézem a Google Cégprofilodat, hogy az valóban támogassa a helyi SEO céljaidat.

  • Weboldal teljesítményének elemzése: Felmérem, mennyire gyors és felhasználóbarát az oldalad, beleértve a mobiloptimalizáltságot is.

  • Helyi kulcsszókutatás: Kutatást végzek, hogy felfedjem a legjobban teljesítő helyi kulcsszavakat a számodra.

  • Versenytárs-elemzés: Megvizsgálom a konkurenseid SEO gyakorlatait, hogy lássam, milyen stratégiákat alkalmazhatsz te is.

  • Értékelések elemzése: összefoglalom eddigi értékeléseidet, hogy lássuk hol tudsz javítani az értékelések minőségén, hogyan tudsz több véleményt bekérni.

A helyi keresési auditunkkal nem csak betekintést kapsz a jelenlegi helyzetedbe, hanem konkrét, megvalósítható lépéseket is kínálunk a fejlődésed érdekében. Gondolj rám, mint a Te személyi SEO edződre, aki minden lépésednél támogat, hogy a weboldaladat a lehető legjobb formába hozzuk. Készen állsz, hogy együtt dolgozzunk a sikerért?

Csatlakozz a lokális Facebook
csoporthoz és kérdezz!

Lokális marketing facebook csoport