Szórólap készítés lépései

Szórólap készítés lépései

szórólap készítés lépéseiKidolgoztunk egy módszert, hogy minél hatékonyabban és olcsóbban készüljön el szórólapja. Mindezt úgy, hogy ne menjen az eredményesség rovására!

Szórólap anyagának összeállítása

Első lépésként fogalmazza meg a szórólap célját, mondanivalóját, így könnyebb lesz összeszedni a kép- és szöveganyagot. Miután megvan a cél, írja meg a szöveget. Figyeljen oda azokra a szempontokra, amit a hatékony szórólap ismérvei részben leírtunk, mert segítségére lehet. Miután megvan a szöveg, ki kell választani a kép- és színvilágot. (természetesen a szórólap készítés során ezeket mi is elvégezzük).

Előkészület, és a cég kiválasztása

Igényei alapján meg tudja fogalmazni árajánlatkérését. Ehhez is összeállítottunk Önnek egy árajánlat kérés tanácsok cikket, hogy már elsőre minél pontosabb ajánlatot kaphasson. Egy szórólap készítő céget nem csupán az ár alapján érdemes kiválasztani. Persze a költségek nem elhanyagolhatóak, de ezen kívül a gyorsaság, vagy a korrekciós fordulók száma is fontos tényező. Persze a legfontosabb, hogy a végeredmény szép, átlátható és hasznos legyen!

Árajánlat után

A cég kiválasztása után következik az anyagok elküldése, esetleg egy személyes találkozó, és a munka elkezdése. Általában egy, vagy két terv készül a szórólapból, amik kiindulási pontként szolgálnak. Az első változatok közül lehet kiválasztani az irányvonalat, amiből a végső formát kialakítja a szórólap készítő.

A fordulók

Az, hogy hány forduló alatt nyeri el végső formáját a szóróanyag, mind a készítőtől, mind a megrendelőtől függ. Optimális esetben 3-4 forduló alatt készül el az anyag.

Nyomdai felkészítés

Utolsó lépésként, amikor már megfelelő a külalak, a nyomda kérése szerint elkészítjük a nyomdai fileokat. Ezek általában pdf formátumúak, így nem is túl nagyok (akár e-mailben is elküldhetőek). Fontos! A felhasznált anyagokat mindig kérje el, mert így nem fog függeni, és a későbbiekben bárki átalakíthatja szóróanyagát. Mi mindig odaadjuk az anyagokat, amikből dolgoztunk! Kérjen árajánlatot, és próbálja ki!

Csatlakozz a lokális Facebook
csoporthoz és kérdezz!

Lokális marketing facebook csoport