Szállás marketing

Szállás marketing

Szállás marketingFeladatunk, olyan honlap elkészítése volt, ami a szállástulajdonosokat célozza meg, és témájával megfogja őket. A honlap Magazin szállásadóknak szóló részében hoteltulajdonosok ismerhetik meg az Internet marketinget, a honlap hírlevelében megtanulhatják, mi szükséges egyre több foglalás eléréséhez.

www.szallasmarketing.hu

Mint a legtöbb esetben, itt is a könnyű navigáció, átláthatóság és a figyelem azonnali felkeltése volt az elsődleges feladat, hiszen egy honlapnak már első ránézésre éreztetnie kell, hogy érdemes tovább böngészni tartalmát. Színvilágában egyszerre kell érzékeltetnie az utazás témáját, és a komoly üzleti célok elérésének lehetőségét. Megfontolt képválasztással ez egyes témák még jobban érzékeltethetőek.

Marketing megoldások

Hírlevélre való feliratkozás lehetősége nem csupán lóg a levegőben, hanem csalogató felhívás is meggyőzi az igazi érdeklődőt, hogy kihagyhatatlan tudásforrás, ha megadja elérhetőségét, és rendszeres olvasóvá válik. A szállásadók megszólításában, és szállásadóknak szóló marketing megoldásokban ez volt hazánkban az első honlap, és a mai napig az élen áll.

Csatlakozz a lokális Facebook
csoporthoz és kérdezz!

Lokális marketing facebook csoport