Manda lakástextil

M&A lakástextil nagykereskedés

referencia_mandaM&A cég teljes online megjelenése, online marketing tevékenységének kidolgozása volt a feladatunk. Több honlap összefogása, és egy online tölcsér megalkotása bloggal és egyéb Sotial média megjelenéssel ötvözve.

www.manda.hu

Egy olyan helyzettel találkoztunk, ahol már megvolt a törekvés az interneten egy kiterjedt hálózat kiépítésére, de a koncepció elavult volt, nem voltak meg a kapcsolatok az oldalak között, így nem tudták kihasználni az online lehetőségeket, és bár gyönyörű textíliákkal rendelkeznek, mégesem tudták ezt megjeleníteni a célcsoportjuk felé. Sok szakemberrel rendelkezik az M&A cég, így az Ő képzésük, az online világban való gondolkozásmódjuk kialakítása is a koncepció részét képezte.

Feladatok voltak

  • Online marketing tanácsadás, helyzetelemzés

  • 5 honlap elkészítése

  • Keresőoptimalizálás

  • Sotial marketing kialakítása

  • Hírlevél marketing koncepció megalkotása

  • Megújult arculat megtervezése

Online tölcsér

Egy tölcsérbe kellett gondolkoznunk, azaz egy olyan rendszerben, ami összegyűjti az internetről a téma iránt érdeklődőket, és legyenek bármilyen médiában (blog, Facebook, Google) az M&A honlapja felé tereli őket. Előbb, vagy utóbb.
Ezért dolgoztuk ki honlapjaikat, hoztuk létre blogjukat és Facebook oldalukat. Mindegyik tartalmának és koncepciójának kidolgozásánál jelen voltunk, és bár nem volt könnyű a munka, hiszen komoly tanítást kellett eszközölni, a befektetett munka megtérült.

Az eredmény

A hónapokig tartó munka végül eredményes lett. Elkészültek a felületek, a honlapon 10 000-nél is több fotó, rengeteg szöveg jelent meg. Mindez a látogatók, és a keresőrobotok kedvéért. Az eredmény már napokon belül jelentkezett:125%-al nőtt a látogatottság, 843%-al az oldalmegtekintés, 400%-al az oldalon töltött átlagidő, 319%-al az átlagos oldalmegtekintés. Ezek a számok egyre csak nőttek, és két hónap múlva a kulcsszavak helyezése is megindult.
Ezt teszi egy gondos felmérés, jó honlapszerkezet, és ugyan sok munkával járó, de megtérülő tartalom.

Csatlakozz a lokális Facebook
csoporthoz és kérdezz!

Lokális marketing facebook csoport