Logó tervezés menete

A logó tervezésnek jól bevált lépések alapján indulunk neki, hogy lendületesen, a célok megvalósítása mellett készüljön el logója, vagy teljes arculata.

Kapcsolatfelvétel

Ön felveszi velünk a kapcsolatot, megosztja elképzeléseit, melyek alapján megkeressük az Önnek legmegfelelőbb konstrukciót, és azt ajánljuk logó tervezésre.

Megbeszélés

Logó tervezés előtt egyeztetjük a teendőket, megismerjük cégét, annak profilját, hogy a céghez minél jobban illő egyedi logót tervezhessünk. Egyeztetjük a színvilágot és, hogy az milyen érzelmeket vált ki, hogy ezek egyezzenek termékével, szolgáltatásaival. A formákat ugyanígy választjuk meg.

A logó kivitelezése

A logó tervezés következő lépéseként a megbeszélés alapján egy, vagy több grafikusunk elkészíti a kezdeti logó terveket. Ezeket a terveket először a munkatársak között beszéljük át, majd ezek után mutatjuk meg Önnek. Logókészítés csomagokon múlik, hogy 2 vagy akár 10 terv készül e, melyek közül Ön kiválaszthatja a megfelelőt, vagy akár a tetsző irányvonalat dolgozzuk tovább.

Változtatás

Amennyiben nem felelt meg az első logó tervek közül semmi (ami ritka, de előfordulhat), a logókon változtatást végzünk, míg el nem éri a kívánt formát. Itt ugyancsak csomag függvényében több fordulója is lehet.

Az elkészült logó

A logó tervezés befejeztével a kész tervet, és a szerkeszthető munkafileokat is elküldjük Önnek, így azokat bármilyen formában felhasználhatja, akár szórólaphoz, vagy honlapjához is.