Amikor az arculattervezés eredményes,
segíti üzletét.

arculattervezésArculattervezés szolgáltatásunkkal a cégarculat alapját teremtjük meg. Szeretné, ha megjelenése hosszútávra egységes, megjegyezhető lenne és támogatná a cégstratégiát? Marketing tevékenységét kiegészítve a nyomdai előkészítés során a cégarculat egyforma megjelenést kölcsönöz reklámjainak, kiadványainak, növelve azok hatékonyságát.

Arculattervezés kiegészítői

Logótervezés

A logótervezés és az arculattervezés azoknak ajánlott akik cégükkel komoly mejelenést akarnak elérni. Mivel cégnevét vizuális közegben nagyobb arányban jegyzik meg, egységes külalakkal hatékonyabban hirdethet. Logótervezés során ezért igazítjuk szorosan profiljához és a megjelenés mögötti céljaihoz logóját. Logótervezés mellé arculattervezés szolgáltatásunkkal élve széleskörű megjelenést kap legyen a tárgy levélpapír, névjegy, vagy a mindet felölelő arculati kézikönyv. A logó segíti a nyomdai előkészítés munkálatait is.
A logótervezés alappillér, tudjon meg róla többet velünk.

Arculati kézikönyv

Az arculati kézikönyv logótervezés mellé elengedhetetlen arculattervezés elem. Logóját elhelyezzük névjegyén, levélpapírján, és a borítékon is. Arculattervezés közben az arculati kézikönyvben kialakítjuk online és offline megjelenését.
Amennyiben az egyes reklámkreatívok különböző stúdiókban készülnek, torzulhat az arculat. Arculati kézikönyv segítségével a nyomdai előkészítés folyamán minden felületről cége tekint vissza.
A ProSign arculattervezés során létrehoz Önnek egy arculati leírást, ami tartalmaz a betűtípus alkalmazásán át a logó elhelyezésén keresztül a színek alkalmazásáig minden instrukciót.
Az arculati kézikönyv segítségével nyomdai előkészítés közben a termék-, reklám- és egyéb tervezőgrafikusok is tudni fogják, hogyan alkossanak Önnek arculatba ill? termékeket.

Névjegy készítés

A névjegy készítés része az arculattervezés folyamatának. Névjegye átadása része a megbeszélések protokolljának. Egyszerűség, átláthatóság a kulcsa ennek az egyszerű, mégis fontos papírdarabnak. Látszani kell rajta a személyiségnek, és az arculattervezés kreativitásának.
A ProSign az arculattervezés és nyomdai előkészítés folyamatán végig egységesen képviseli ezt a vonalat. Miénk az arculattervezés és nyomdai előkészítés, a névjegy terjesztés marad az Ön feladata.