Honlap típusok

Több típusú honlap létezik. Bemutatkozótól az ügyfélteremtőn át a webshopig. Mindegyiknél külön "fogások" a nyerők. Ezek közül szemezgetünk néhányat:

Honlapkészítés tanácsadás, oktatás

Mindig is szerettem oktatni. Megtanítani, hogyan működik az a rendszer amit átadok, hogy Te is üzemeltetni tudd.

Munka során oktatok is, hiszen nagyon összetett rendszer az online világ.

 

Rengeteget olvas az internet újításairól, és szeretné rendbe tenni tudását? A tanulmányokban olvasottakat szeretné cégére szabni, vagy megtudná hogyan vágjon bele honlapja felújításába?Egy személyre szabott honlapkészítés tanácsadás segíthet. Konzultáció során átbeszéljük kérdéseit, rendbe tesszük a homályos foltokat, és használható tanácsokat adunk.


Gyakran felmerülő kérdések, amiben segíthetünk:

Felhasználóbarátság

Konverzió növelés

Google Ads hirdetés

Megtudná, hogyan javíthatja látogatói komfortját? Könnyítené olvasásukat, navigációjukat, rendelésüket? Vannak kész tanácsaink!

Látogatóinak egyre nagyobb százalékát akarja ügyféllé tenni? Honlapja mechanizmusain csiszolva egyre többen érik el a célt!

Kattintás alapú, és egyéb hirdetései vannak, de optimalizálná őket? Sok kampányt láttunk már, és tudunk segíteni!

Hírlevélkampány

Közösségi média

Lehetőségek

Nem könnyű jól szervezni a napi kommunikációt, és a kampányokat. Tanácsot kérne, hogyan lehet hatékonyabb? Segítünk!

Szükség van a Facebook-ra? Hogyan fogjon hozzá, mit kommunikáljon? Ezeket a kérdéseket is meg tudjuk beszélni.

Fejlesztési lehetőségeket keres? Cégére szabott utat, amin elindulhat? Ismerjük a trendeket és lehetőségeket, szívesen átadjuk tudásunkat!Természetesen más témákban is állunk rendelkezésre, hiszen 2004 óta foglalkozunk különböző honlapok tervezésével és optimalizálásával.


Konzultáció során ezekre a témákra térünk ki

Egy honlapkészítés konzultáció során általában több fontos témát és kérdést érintenek, amelyek segítenek a webfejlesztőknek megérteni az ügyfél igényeit és elvárásait. Az alábbiakban felsorolom a tipikus témákat és az ezekre adott válaszokat:

Projekt célja és tartalma

Milyen célra szolgál majd a honlap? (pl. vállalkozás bemutatása, webshop, szolgáltatások nyújtása stb.)
Milyen tartalmat szeretnél megjeleníteni a honlapon? (pl. szövegek, képek, videók stb.)

Célközönség

Kiknek szánod a honlapot? (célcsoport)
Milyen elvárásai vannak a célcsoportnak a honlappal kapcsolatban?

Funkcionális igények

Milyen funkciókat szeretnél a honlapon (pl. kapcsolatfelvételi űrlap, kereső, bejelentkezési lehetőség stb.)?
Szükséged van-e speciális szoftverintegrációkra? (pl. CRM rendszer, e-kereskedelmi platform stb.)

Design és megjelenés

Van-e már elképzelésed a honlap dizájnáról?
Milyen színeket, stílust szeretnél használni?

Technikai igények

Milyen technológiát szeretnél használni a honlap készítéséhez? (pl. WordPress, custom fejlesztés stb.)
Milyen fontos szempontok vannak a honlap hosztolása és biztonsága kapcsán?

SEO (keresőoptimalizálás)

Milyen kulcsszavakra szeretnéd optimalizálni a honlapot?
Van-e már domain neved? Ha nincs, milyen jellegű domain nevet szeretnél?

Tartalomkezelés

Ki fogja frissíteni és karbantartani a honlapot?
Szükséged van-e tartalomkezelő rendszerre?

Időkeret és költségvetés

Milyen időkeretben szeretnéd elkészíteni a honlapot?
Milyen költségvetés áll rendelkezésre a projekt számára?

A konzultáció során a válaszok ezekre a kérdésekre segítenek a fejlesztőknek megtervezni és kialakítani a megfelelő honlapot az ügyfél igényei és elvárásai alapján. A konzultáció után a fejlesztők részletes ajánlatot készítenek, amely tartalmazza a projekthez szükséges munka és az ehhez kapcsolódó költségek részleteit.

 

 • Célszerűbb a személyes, de megoldható a videós illetve telefonos kapcsolat is. Személyes, telefonos, vagy videokonferenciás konzultáció

 • Amennyiben igényli, beszélgetésünkről hangfelvétel, a monitorról videofelvétel készülhet, amit elküldünk Önnek.

 • Előre elküldi kérdéseit, és honlapjának elérhetőségét, és felkészülünk a beszélgetésre}Felkészülünk{/tip}

 • tip:

  A tanácsadás során végig az Ön személyes problémáira keresünk megoldást}Egyedi problémák megbeszélése{/tip}

 • tip :

  Hozza el kollégáit is, hiszen nekik is jó ismerni a megoldásokat }2-3 fő részére{/tip}

A konzultáció ára 10 000 Ft+Áfa/1,5 óra

Keresőbarát honlapkészítés

2004 óta optimalizálok honlapokat, nyertem keresőoptimalizálás versenyeket. Segítek ügyfeleimknek online jelenlétüket hatékonyan fejleszteni. Napjainkban egy keresőbarát honlap elkészítése és fenntartása rendkívül fontos tényező az online siker eléréséhez. Engedd meg nekem, hogy bemutassam, miért olyan lényeges a keresőbarát honlapkészítés, és hogy miben áll maga a szolgáltatásom.

Keresőbarát honlapkészítés nélkül kis esélyed van, hogy a népszerű Google keresőből megtaláljanak. Nagy konkurenciaharc esetén kizárt! Jól programozott honlappal ugyan a minimumot teljesítjük, de mivel ezt sokan elmulasztják, jobb pozícióba kerülhetsz.

Mire jó a keresőbarát honlap?

A keresőmotorok keresőrobotok segítségével figyelik az internet történéseit. A keresőbarát honlap lényege, hogy úgy alakítsuk ki az oldalt, hogy annak minden oldalát, és tartalmát bejárhassák ezek a programok, így az ott rögzített információkat a keresők találati listájukon adott alkalommal meg is jelenítik.

Hogyan készítjük?

Munkánk során olyan technikákkal dolgozunk, amik keresőbarátak, így e tekintetben is teljesítjük a keresőrobotok igényeit.

A keresőbarát honlapkészítés fontossága:

Jobb láthatóság a keresőkben

A keresőmotorok (pl. Google) a felhasználók kérdéseire válaszokat keresnek az interneten. Egy keresőbarát weboldal lehetővé teszi, hogy az ügyfelek könnyen megtalálják Önt, mivel a honlapja magasabb helyezéseket érhet el a keresési eredményekben.

Célcsoportcentrikusság

Az optimalizálás segít pontosan meghatározni, hogy mely kulcsszavakra fókuszáljon, így azokat az ügyfeleket vonzza, akik valóban érdeklődnek a termékei vagy szolgáltatásai iránt.

Növelt forgalom és konverziók

Amikor a weboldala előkelő helyen szerepel a keresőkben, az nagyobb organikus forgalmat eredményez, ami magasabb konverziós arányt jelent. Ez a vásárlók számának és a bevételnek növekedését eredményezi.

Hosszú távú befektetés

Az optimalizált weboldal hosszú távon eredményeket hoz, mivel az organikus keresőlátogatások ingyenesek, így nem kell folyamatosan fizetnie hirdetésekért.

A honlap optimalizálás szolgáltatásom

Kulcsszókutatással kezdek

A szolgáltatásomk kezdetén alapos kulcsszókutatást végzek az ügyfélcsoportra vonatkozóan. Meghatározom, hogy milyen kulcsszavakra keresnek rá leggyakrabban, és ezeket integrálom a weboldaladba.

On-page optimalizáció

Az oldalainak optimalizálásával biztosítjuk, hogy a weboldala keresőbarát legyen. Strukturáljuk a tartalmat, optimalizáljuk a címeket, meta leírásokat és URL-eket, és javítjuk a honlap sebességét, hogy jobb rangsorolást érjen el a keresőkben.

Tartalomstratégia

Segítünk létrehozni és optimalizálni a tartalmat, amely nem csak vonzza az olvasókat, de szintén releváns és értékes az ügyfelek számára, valamint támogatja a keresőmotorok rangsorolását.

Linképítés

A minőségi linkek segítenek javítani a weboldal rangsorolását és hitelességét. Segítünk kiépíteni az Ön weboldalára mutató minőségi hivatkozások hálózatát.

Analitika és jelentések

Folyamatosan figyelemmel kísérjük az oldala teljesítményét, és rendszeres jelentéseket készítünk az eredményekről. Ez lehetővé teszi, hogy nyomon kövessük a fejlődést és szükség esetén alkalmazzunk finomhangolásokat.

Bízd rám a weboldalad optimalizálását, és garantálom, hogy az általam végzett munka hozzájárul majd vállalkozása növekedéséhez és fejlődéséhez.

Ha szeretnéd, hogy weboldalad az élen járjon a versenytársak között, ne habozz kapcsolatba lépni velem még ma!

Látogatóbarát honlap

Látogatóbarát honlap mára az internetes megjelenés alapja. A Google kereső is egyre inkább ennek alapján ítéli meg az oldal helyét a találati listákon.

Vannak egyértelmű szabályok, amiknek meg kell felelni tervezés során:

 • Átlátható menüszerkezet

 • Olvasható szövegek

 • Egyértelmű célok és útvonalak

 • Látogató irányítása

 • Információ gyors átadása

Honlapkészítés során segítünk megvalósítani a látogatóbarát honlap minden elemét, hogy látogatóiból vásárlók legyenek. Több száz szabály van, nem tudhatja mindet, ezért fogjuk a kezét a tervezés és a kivitelezés során egyaránt.

Látogatóbarát honlap kitekintés

A modern üzleti világban a digitális jelenlét nem csupán luxus, hanem elengedhetetlen eszköz a siker eléréséhez. Az online térben való jelenlét azonban nem csupán egy szimpla honlap létrehozását jelenti, hanem annak megtervezését és optimalizálását is, hogy a látogatók valódi értéket találjanak a weboldaladban. Ebben a blogbejegyzésben azt fogjuk boncolgatni, miért is olyan fontos a látogatóbarát honlap, és hogyan járul hozzá az üzleti sikerhez.

Első benyomás és felhasználói élmény

Ahogyan az igazi életben is az első benyomás nagy hatással van a kapcsolat kialakulására, úgy az online térben is rendkívül fontos a pozitív első benyomás. Egy látogatóbarát honlap esetén a weboldal designja, navigációja és felépítése könnyen érthető és vonzó. Ez lehetővé teszi, hogy a látogatók gyorsan megtalálják, amit keresnek, és pozitív élményt éljenek át a honlap használata során.

Jobb konverziók és eredmények

Egy látogatóbarát honlap célja nem csupán az információ megjelenítése, hanem a látogatók cselekvésre ösztönzése is. Legyen szó vásárlásról, ajánlatkérésről vagy egyéb konverzióról, a könnyű és intuitív felhasználói élmény növeli az esélyt arra, hogy a látogatók valóban vásárlókká vagy ügyfelekké váljanak.

Jobb SEO és láthatóság

A keresőmotorokban való magasabb rangsorolás elérése szintén egy látogatóbarát honlap előnye. A keresőmotorok, mint például a Google, preferálják az olyan weboldalakat, amelyek könnyen átláthatóak, gyorsak és releváns tartalmat kínálnak. Egy jól tervezett honlap optimalizálása lehetővé teszi, hogy a potenciális ügyfelek könnyen megtalálják vállalkozásodat a keresési eredmények között.

Mobilbarát kialakítás

Az okostelefonok és táblagépek használata folyamatosan nő, így rendkívül fontos, hogy a honlapod megfelelően működjön és jól nézzen ki kisebb képernyőkön is. A látogatóbarát honlap responszív designnal rendelkezik, amely lehetővé teszi a tartalom optimális megjelenítését minden eszközön.

Bizalom és hitelesség

Az üzleti sikerhez elengedhetetlen a bizalom és hitelesség kialakítása. Egy látogatóbarát honlap ápolja a vállalkozásod online hírnevét, és segít kiépíteni a látogatókban azt a meggyőződést, hogy megbízhatnak benned és termékeidben vagy szolgáltatásaidban.

Látogatóbarát honlap összefoglaló

A látogatóbarát honlap nem csupán esztétikailag vonzó, hanem az üzleti siker szempontjából is kritikus tényező. A pozitív első benyomás, a jobb konverziók, a magasabb SEO-rangsorolás, a mobilbarát kialakítás és a bizalom erősítése mind hozzájárulnak ahhoz, hogy vállalkozásod kitűnjön az online térben. Ne csak egyszerűen jelenj meg a világhálón, hanem hozd létre és gondozd látogatóid számára a legjobb élményt nyújtó látogatóbarát honlapot. Az online siker azon múlik, hogy milyen értéket tudsz nyújtani a látogatóknak, és egy látogatóbarát honlap az ehhez vezető kulcs.

Szállóvendégek számának megtöbbszörözése honlapon keresztül szállásadóknak

Elege van az elméletekből, és szeretne végre tenni valamit szálláshelye marketingjéért?

 • Mitől lesz hatékony értékesítője weboldala?

 • Mitől megy Önhöz, és nem a szomszédba a szállást kereső?

 • Mik a legnagyobb hibák honlapján?

 • Elege van az ígéretekből, és cselekedni akar?

 • Kicsúszott Internetes megjelenésének irányítása kezéből?

 • Megismerné a honlapjára látogatókat?

 • Webes hirdetései csak viszik a pénzt?

 • Van ugyan hírlevele, de nem hozza a várt eredményt?

Amire szüksége van:

A szállás marketing témában jártas szakemberekre, akik szálláshelye honlapjából automatizált vendégszerző honlapot készítenek. Megtalálják közönségüket, megfogják őket, és foglalásra ösztönöznek. Ez a három lépés kell Önnek, és ezt mi mind megadjuk!

Amit tőlünk mindenképp megkap:

 • Erőforrások hatékonyabb kihasználása

 • Hosszútávú marketing stratégia kidolgozása

 • Eredményes és költséghatékony reklámkampányok kidolgozása

 • Vendégek visszatérésének ösztönzése

Szállodai marketing témában külön honlapot is létrehoztunk, ahol mindent megtalál a témáról. A szállásmarketing oldalon megtalálja szolgáltatásainkat, a Blogban pedig ingyen juthat hasznos információhoz a témában.

 

Nézzük a szállodai honlap főbb tulajdonságait

A modern világban a szállodák számára elengedhetetlenül fontos a hatékony online jelenlét. A szállodai honlap egy olyan digitális kirakat, amely lehetővé teszi a potenciális vendégek számára, hogy megismerjék az ajánlatokat, szolgáltatásokat és kényelmesen foglaljanak is. Ebben a blogbejegyzésben felfedezzük a szállodai honlap fő tulajdonságait, amelyek a siker kulcsai lehetnek az online foglalások és vendégelégedettség terén.

Első benyomás és felhasználói élmény (UX)

Az első benyomás számít, és a szállodai honlapnak lenyűgözőnek és felhasználóbarátnak kell lennie. Az egyszerű, áttekinthető tervezés és a könnyen navigálható menüsor segíti a látogatókat abban, hogy gyorsan megtalálják az információkat, amelyeket keresnek. A reszponzív design elengedhetetlen, hogy a honlap minden eszközön (számítógép, mobil, tablet) optimálisan működjön.

Kiemelt ajánlatok és szolgáltatások:

A honlapnak feltétlenül ki kell emelnie a szálloda egyediségét és az általa kínált szolgáltatásokat. Különleges csomagok, wellness lehetőségek, éttermi ajánlatok vagy éppen konferenciatermek – ezeket mind kiemelt módon kell bemutatni.

Fotók és videók

A minőségi fényképek és videók a szálloda valóságos hangulatát közvetítik, és segítenek a potenciális vendégeknek eldönteni, hogy éppen az adott helyet válasszák-e. A képeknek és videóknak tükrözniük kell a szálloda stílusát, berendezését és környezetét.

Szobafoglalás és online foglalási rendszer

Az egyszerű és megbízható online foglalási rendszer lehetővé teszi a vendégek számára, hogy könnyen és gyorsan lefoglalhassák a szobákat. A rendszernek intuitívnak és biztonságosnak kell lennie, és a vendégeknek lehetőséget kell adnia a szobatípus kiválasztására, a dátumok beállítására és az extra szolgáltatások hozzáadására.

Értékelések és vélemények

A pozitív vendégértékelések és vélemények hitelességet adnak a szállodának. A honlapon valószínűleg érdemes elhelyezni néhány elégedett vendég visszajelzését, amelyek segítenek meggyőzni a látogatókat a szálloda minőségéről.

Látnivalók és környékbeli tevékenységek

A szálloda környezetének bemutatása és a közeli látnivalók, programlehetőségek ismertetése segít a vendégeknek tervezni és inspirálódni. Ez különösen fontos, ha a látogatók nem csak pihenni, de felfedezni is szeretnének.

Kapcsolat és támogatás

Az elérhetőségek és kapcsolatfelvételi lehetőségek könnyen elérhetőek legyenek a honlapon. Legyen könnyen megtalálható telefonszám, e-mail cím vagy akár élő chat lehetőség a látogatók gyors és hatékony támogatásához.

Blog és hírek

Egy jól karbantartott blog olyan tartalmakat kínálhat, amelyek érdekesek és hasznosak lehetnek a látogatók számára. Ezenkívül friss hírek, események és promóciók megosztásával is naprakésznek és élettel teli honlapot tarthatunk fenn.

Összegzéskéne a szállodai honlapokról

A szállodai honlap az online jelenlét alapja, amely hatással van a vendégelégedettségre és az üzleti eredményekre egyaránt. A fenti tulajdonságok összessége segít megteremteni egy vonzó, informatív és könnyen használható honlapot, amely elősegíti a foglalásokat és erősíti a szálloda márkáját a digitális térben. A jól megtervezett szállodai honlap nem csak az első benyomást erősíti meg, hanem hosszú távon is segít növelni a vendégforgalmat és a bevételt.

 

 

Csatlakozz a lokális Facebook
csoporthoz és kérdezz!

Lokális marketing facebook csoport