Banner készítés

Banner készítés árak

  • Animációs gif banner - kapott kreatívok alapján (7000 Ft+Áfa)

  • Animációs gif banner - saját kreatívval (9000 Ft+Áfa)

  • Gif banner méretbeli mutációi (3000 Ft+Áfa/mutáció)

  • Flash banner - kapott kreatívok alapján (25 000 Ft+Áfa)

  • Flash banner - saját kreatívval (35 000 Ft+Áfa)

  • Flash banner méretbeli mutációja (10 000 Ft+Áfa/mutáció)

  • Flash banner animációs gif mutációja (5000 Ft+Áfa)

Banner készítésről bővebben

Ismerje meg a bannert

Mára a legtöbb weboldal tartalmának részét képezi a reklámcsík, más néven banner. A banner jeleníti meg a honlapon a reklámot. Mára sokféle méretben találhatóak meg az egészen kicsitől, a megdöbbentő nagyságúig, ezért méreteiket szabványosították. Helyét már a honlap szerkesztés során megtervezik, majd később helyezik el rajta az éppen aktuális hirdetést. Alapvetően két fajtáját ismerjük. A mozgó és az álló bannert. Mozgó változatát flash animációval jelenítik meg, míg a statikus banner legtöbbször egy gif file. Alapvető tulajdonságuk, hogy rájuk kattintva a hirdető oldalára viszik a látogatót.

Elkészítjük Önnek reklámkampányához a megfelelő bannert. Megtervezzük és kivitelezzük a méretbeli mutációkkal együtt, hogy minden hirdetési felülethez illeszkedjen!
Amennyiben kérdése van, vagy árajánlatot szeretne kérni, vegye fel velünk a kapcsolatot! Örömmel állunk rendelkezésére! További szolgáltatásainkat végignézve bővebb információt kap tevékenységeinkről.

Statikus banner

Nem tartalmaz mozgó elemeket. Leginkább a nyomtatott médiában megjelenő reklámokhoz hasonlítható. Előnye, hogy kevesebb helyet foglal el, mint egy mozgó hirdetés. Jobban beleolvad az oldalba, kevésbé zavarva a látogatót a tartalom böngészésébe.

Flash banner

A mozgó banner jobban odavonzza a tekintetet. Összetettebb, több információ megjelenítésére alkalmas, mint animálatlan társa. Tervezésénél figyelmet kell fordítani a jó időzítésre. A szövegeknek olvashatónak kell lenniük, a képeknek nem szabad elnyomni a lényeges feliratokat.


Várom jelentkezését, kérje árajánlatunkat: Anders Tamás

Szabványos banner méretekbannermeret_468_60 bannermeret_234_60 bannermeret_88_31 bannermeret_180_150bannermeret_125_125
bannermeret_336_280
bannermeret_160_600