Honlapszerkesztés a honlapkészítés alapja.
Ismerje meg!

honlapszerkesztésA honlapszerkesztés egy honlap tartalmának rendszerezését jelenti. Honlapszerkesztés során a tartalom (képek, szöveg, mondanivaló) átlátható és egyértelmű lesz az oldal látogatói számára, és a keresőrobotoknak is egyszerűbb lesz feldolgozni azokat.
A honlapszerkesztés a rendhagyó honlapkészítés tevékenységét időben megelőzi, hiszen egy jó honlap alapját képezi.

Miből áll a honlapszerkesztés?

 • Elemzésből

 • A tartalom rendszerezéséből

 • Kulcsszókutatásból és rendszerezésből

 • Látogató viselkedéskutatásból

 • Szöveg felülvizsgálatból

A honlapszerkesztés olyan mint egy újság szerkesztése: nélkülözhetetlen

Egy újság szerkesztése is az egységességért, a kiadvány sikeréért egy koncepció végigviteléért fontos. A honlapszerkesztés honlapkészítés előtt ugyanezért nélkülözhetetlen.
A szövegírónak, a grafikusnak, pontosan tudnia kell, hogy mit miért és hova tesz, mit ír le. Egy keresőoptimalizált, marketing alapú honlapnál létkérdés.

Milyen honlapot kap honlapszerkesztés után?

Honlapszerkesztés igénybevételével biztos alapot kap Internetes megjelenése támogatásához. A keresőrobotok könnyen fogják feldolgozni a weboldal tartalmát, könnyűszerrel felismerik főbb kulcsszavait, így nagyobb eséllyel hozzák ki azokat találati listájuk élén. Látogatói könnyebben navigálnak majd, és nem egy összefüggő szöveggel, hanem könnyen feldolgozható szövegtagolással olvashatnak, így a közölt információ meghallgatásra talál.
Az alap megteremtése biztosítja a honlapkészítés során, hogy háttérbe szorítsuk a csillogást-villogást, és a lényegre, a látogatói élményre, a megrendeléshez vezető útra koncentráljunk.

Látogatók irányítása

Nem engedjük, hogy látogatói céltalanul kóricáljanak! Honlapszerkesztés során kialakítunk egy útvonalat számukra, ami elvezeti őket termékeihez, és utána a megrendeléshez. Ebben segít minket tapasztalatunk, és a statisztika, amit rendszeresen figyelünk. (A látogatókkal való bánásmódról az Internet Marketing szolgáltatásnál olvashat bővebben.)

Segítsünk?
Az az elsődleges cél vezérel minket, hogy honlapja értékesítési partnere legyen. Ügyfeleink nem mindig ismerik lehetőségeiket, az Internet adta eszközöket. Önnek is segítünk, hogy megismerhesse ezeket, és alkalmazza bevétele növeléséhez.
Nem csak honlapot, hanem internetes jelenlétet nyújtunk! Érdeklődjön most.

Részletes elemzés a tervezés előtt

Honlapszerkesztés alatt elemezzük régi honlapját, de a konkurencia megjelenését, internet marketingjét is átnézzük! Megvizsgáljuk, de nem másoljuk le! Sokkal hatékonyabbat, és átfogóbbat készítünk, tanulunk a hibákból.

Honlapszerkesztés miatt jobb honlapja lesz

Honlapszerkesztés után tudni fogja honlapján milyen funkciók lesznek hatásosak, és mik azok amiket el kell dugni. A jól szerkesztettség meghozza gyümölcsét és hatással lesz a honlapkészítés folyamatára is.

Amikor minket választ, a következő honlapkészítés előnyöket kapja:

 • Felhasználó barátság: sok év tapasztalata, utánajárás, után olyan honlapot készítünk önnek, ami logikusan navigálható, átlátható, lényeget kiemelő, gyors. Azaz felhasználóbarát.

 • Bővíthetőség: a honlap technikai megoldásai lehetővé teszik, hogy bármikor újabb funkciókkal lehessen kibővíteni honlapját. Akár mi, akár másik cég új külalakot, új funkciókat rendelhet a laphoz akár egy nap alatt!

 • Böngészőfüggetlenség: Minden látogatója ugyanazzal a honlappal találkozik majd. A sokféle monitorméret, böngésző bizonyos esetekben eltorzíthatná honlapját. Nálunk ez nem fordulhat elő!

 • Keresőbarátság: Honlapjának már a kódja is elősegíti oldalának megtalálhatóságát a keresőkben. Úgy építjük fel honlapját, hogy az "jó barátságban" álljon a Google-al.
  (Bővebben: Honlap optimalizálás)

 • Tanácsadás: Végig tanácsadásunkkal támogatjuk honlapjának elkészültét, hogy az ne csak az Ön, vagy a mi tetszésünket váltsa ki, hanem készpénzre váltható megoldást nyújtson.

Amikor minket választ a következőket NEM kapja:

 • Nem kell ismernie honlapkészítés során a technikai hátteret, azzal mi foglalkozunk. Ha érdeklődik, természetesen szívesen elmagyarázzuk a részleteket!

 • Nem megyünk bele minden elgondolásába, ha látjuk, és alá tudjuk támasztani, hogy nem működik.

 • Nem ajánlunk fölösleges funkciókat, csak azért, hogy eladjunk valamit, ami nem szolgálja honlapja céljait

 • Nem hagyjuk magára a honlap elkészülte után! Partnerei maradunk, segítünk, ha valami nem megy, és tájékoztatjuk, ha valami hasznos újdonság van honlapjához! Számíthat ránk!

Csatlakozz a lokális Facebook
csoporthoz és kérdezz!

Lokális marketing facebook csoport