Egy étteremnek nélkülözhetetlen egy étlap. A vendég mindig megnézi, így az étlap tervezés alkalmával arculatba illő, jól átlátható mély benyomást tevő designra van szükség.

étlap tervezésAz étlap szerepe a marketingben

Egy jól szerkesztett étlap egyszerre adja el az ételeket, és az éttermet is. Gondoljon bele, hogy megfogja Önt is, ha az átlagostól eltérő füzetet olvashat, majd felnézve az ételkínálatból ugyanazzal a hangulattal, környezettel néz szembe maga körül. Az egységes megjelenés így hat éttermén belül is ezért kell rá odafigyelni étlap tervezés közben is, mert szerepe van a marketingben.

Színes étlap, nagyobb öröm

Kutatások szerint egy színes étlapot szívesebben nézeget a vendég, nagyobb lesz az étvágya, így többet rendel. Ebben a színek tudatos használata is közre játszik. Nem véletlen például a Mc'Donalds színválasztása. A sárga étvágygerjesztő hatású, míg a piros gyorsaságra serkent. Tökéletes kombináció egy gyorsétterem üzletpolitikájához.

Szállodai étlap

étlap tervezés kávézóSzállodák számára külön étlap tervezés szolgáltatást kínálunk. Szállodai nyomdai előkészítés szolgáltatásunkon belül étlap tervezéssel is foglalkozunk, így különleges tapasztalatot szereztünk. Egy szállodában különlegesen fontos, hogy a hosszabb távon ott nyaraló vendég visszatérjen, és ne a város többi éttermét válassza pihenése során. Ezt a barátságos kiszolgálás mellett a gondosan megtervezett szállodai étlap is segíti.

Kinek tervezünk még étlapot?

  • Éttermeknek

  • Kávézóknak

  • Bároknak

  • Büféknek

  • Rendezvényeknek

  • És mindenkinek, akinek szüksége van rá

étlap tervezés alátét étlap tervezés büfé
étlap tervezés étterem étlap tervezés presszó

Csatlakozz a lokális Facebook
csoporthoz és kérdezz!

Lokális marketing facebook csoport