katalógus készítésA képek és a szöveg összhangja adja meg egy katalógus ?ütősségét?. Ami ránézésre egyszerűnek tűnik, ott a kis részletek pontos és ötletes együttese érezteti a tökéletességet, és adja át a mondanivalót. Titok nincs. A tipográfiai szabályok használata, és rutin teszi képessé a grafikust arra, hogy igényes munkát adjon ki a kezéből.

Önt képviseli a katalógus

Feladatunk nem kevesebb, mint bemutató anyagán keresztül nyomtatott formában jelenítsük meg mindazt, amit cége képvisel. Önnek kell megmondani milyen céllal készül, kiknek szól és mit tartalmazzon, nekünk kell mindezt hatásos formába öltenünk.

Munkafolyamat

Egy beszélgetés alkalmával egyeztetjük az igényeket. Ön elmondja mik a kívánságai, mi a saját elképzeléseinket és a megoldásokat. Ez egyeztetés után a kapott anyagok segítségével elkészítjük az első vázlatokat, irányvonalakat. Miután Ön kiválasztotta a megfelelő designt, a kapott anyagokból elkészítjük a katalógust. Végül átadjuk Önnek a nyomdai és a munkaanyagokat. Igény esetén vállaljuk a kiadvány nyomdai ügyintézését is.

katalógus kép katalógus tél
katalógus tervezés katalóguskészítés

Csatlakozz a lokális Facebook
csoporthoz és kérdezz!

Lokális marketing facebook csoport