Hatékonyság szempontjából sem mindegy, hogyan van megtervezve szórólapja! Kérjen tőlünk árajánlatot, dolgoztasson igényesen, mert a rossz munka a szórólap eldobásához vezet!

Szakszerű szórólap készítés eredménye:

  • könnyen olvasható szórólap

  • információt átadó röplap

  • vizuális hatásokat használja

  • cselekvésre ösztönöz

Mit teszünk professzionális szórólapjáért?

  • Szakszerű tördeléssel növeljük az olvashatóságot

  • Igényes színek használatával kellemes megjelenést adunk

  • Vizuálisan is átadjuk az információt, igazodunk arculatához

Mennyibe kerül a szórólap szerkesztés?

Egy szóróanyag ára függ a mérettől, bonyolultságtól, és a oldalszámtól. Ezek birtokában pontos ajánlatot tudunk adni. Olvassa el, hogyan készítjük el!

Így lesz informáltabb szórólap témában:

Segítjük Önt döntésében, mert elmondjuk a hatékony szórólap ismérveit, hogy a tervezés előtt átgondolhassa, milyen szórólapot szeretne.
Végigvezetjük cikkünkben a szórólap készítés lépésein, hogy tisztában legyen, mi vár Önre, mennyi ideig fog készülni szóróanyaga.
Leírtuk, hogyan kell árajánlatot kérni szórólapra, hogy ebből se legyenek félreértései.
Végül elmeséljük, mi befolyásolja egy szórólap nyomtatásának árát, azaz mitől lesz drága, vagy olcsó egy szórólap.

A szórólap készítés rövid folyamata:

Szórólap látványterve elkészítéséhez meg kell kapnunk annak szövegét, esetleg a fényképet, amit meg szeretne jelentetni. Elkésztjük az első látványtervet, melynek módosítására 3 korrektúrafordulót biztosítunk. Ezalatt kialakul az anyag végleges formája. Miután megrendelőnk rábólintott, elkészítjük a nyomdai anyagot, és mehet a munka a nyomdába. Itt bővebben is leírjuk a folyamatot.


Szórólap készítés

Hatékony szórólap készítés

A szórólap célja, hogy tömören tartalmazza azokat az információkat, amit Ön közölni szeretne. Elsőre el kell érnie hatását, máskülönben érvényét veszti tartalma. Hatékony, csábító, azonnal ható szórólapot szeretne, aminek információit vagy megjegyzik, vagy azonnal igénybe veszik? Segítünk ennek megtervezésében, nyomdakésszé tételében. Forduljon hozzánk bizalommal!

Csatlakozz a lokális Facebook
csoporthoz és kérdezz!

Lokális marketing facebook csoport