A logótervezés az egyik legfontosabb eleme egy vállalkozás arculatának. A jól megtervezett logó segít megkülönböztetni a céget másoktól, és hozzájárul a brand építéséhez. Azonban sokak számára kérdéses, hogy mennyibe kerül egy logótervezés. Az árak számos tényezőtől függenek, amelyeket az alábbi alcímekben foglaltam össze.

 1. A tervező tapasztalata és szakértelme
  A logótervezés ára nagyban függ a tervező tapasztalatától és szakértelmétől. Tapasztalt tervezők általában magasabb árat szoktak kérni, mivel széleskörű szaktudással és sok tapasztalattal rendelkeznek.

 2. A logótervezés összetettsége
  A logótervezés ára nagyban függ a logó összetettségétől és részletességétől. Egy egyszerűbb logóterv általában olcsóbb, míg a bonyolultabb tervek magasabb árat igényelnek.

 3. A logótervezés időtartama
  A logótervezés ára függ az időtartamtól is. Ha a tervezőnek kevesebb idő áll rendelkezésére, akkor általában magasabb árat kér.

 4. A célcsoport
  A logótervezés ára függ attól is, hogy milyen célcsoportnak szánják a logót. Ha a logó célja az, hogy az ügyfelek egy bizonyos korosztályát célozza meg, akkor magasabb árat igényel.

 5. A forrásfájlok átadása
  A logótervezők általában külön díjat számítanak fel a forrásfájlok átadásáért. Ezek az eredeti fájlok nagyon fontosak lehetnek a jövőbeli szerkesztéshez, ezért fontos, hogy megfontoljuk a forrásfájlok átadását, ha hosszú távú terveink vannak a logónkkal kapcsolatban.

 6. A tervezőhöz kapcsolódó egyéb szolgáltatások
  Néhány logótervező további szolgáltatásokat is kínál, például vállalati identitás és arculat tervezést. Ezek a szolgáltatások azonban magasabb árat igényelnek.

Fontos, hogy a tervezővel történő konzultáció során tisztázzuk az igényeinket és a tervezési folyamatot, hogy pontosan megtudjuk, milyen tényezők befolyásolják a végső árat. Így tudunk egy átfogó képet kapni arról, hogy mennyibe fog kerülni a logótervezés, és megtalálni a legmegfelelőbb tervezőt az adott projekthez.

 

Logók készítésének árait különböző csomagokra bontottuk, hogy az igényeinek megfelelő csomagot választhassa.

 

Webes csomag

Mini csomag

Közepes csomag

ProSign csomag

Logó típusa

Betűlogó

Rajzos logó

Rajzos logó

Rajzos logó

Logó tervek száma

2

4

6

8

Változtatás

4

6

15

30

Szerkeszthető forrásfile

pipa pipa pipa pipa

Egyszínű verzió

    pipa pipa

Névjegykártya

    pipa  pipa

Kis arculat: levélpapír/boríték

      pipa
 

65 000 Ft+Áfa

110 000 Ft+Áfa

180 000 Ft+Áfa

250 000 Ft+Áfa

Webes logó csomag

Honlapokhoz, vagy kezdő megoldásnak ideális választás egy olyan csomag, ami megkülönbözteti a céget, mégis egyszerű felépítésű, jól olvasható betűkből áll. Egy cégnévből, és egy szlogenből.

Két tervből és a kiválasztott kétszeri továbbtervezéséből áll a csomag, így biztosan kielégítő eredményt kap!

Árajánlat kérésért,bővebb információért vegye fel velünk a kapcsolatot !

Mini logótervezés csomag

Rajzos logóval készülő csomagnál komolyabb rajzokra több variációs lehetőségre is mód van. Több célra is felhasználható, kirívóbb, a tevékenységet képileg is leíró hatást váltunk ki.

Még több csiszolásra van mód, ha az első 4 terv közül nem találná meg a megfelelőt! Mint minden munkáknál, itt is megkapja a szerkeszthető forrásfilet.

Csatlakozz a lokális Facebook
csoporthoz és kérdezz!

Lokális marketing facebook csoport