Prosign honlapkszts logo

Szállás marketing

Szállás marketing

Szállás marketingFeladatunk, olyan honlap elkészítése volt, ami a szállástulajdonosokat célozza meg, és témájával megfogja őket. A honlap Magazin szállásadóknak szóló részében hoteltulajdonosok ismerhetik meg az Internet marketinget, a honlap hírlevelében megtanulhatják, mi szükséges egyre több foglalás eléréséhez.

www.szallasmarketing.hu

Mint a legtöbb esetben, itt is a könnyű navigáció, átláthatóság és a figyelem azonnali felkeltése volt az elsődleges feladat, hiszen egy honlapnak már első ránézésre éreztetnie kell, hogy érdemes tovább böngészni tartalmát. Színvilágában egyszerre kell érzékeltetnie az utazás témáját, és a komoly üzleti célok elérésének lehetőségét. Megfontolt képválasztással ez egyes témák még jobban érzékeltethetőek.

Marketing megoldások

Hírlevélre való feliratkozás lehetősége nem csupán lóg a levegőben, hanem csalogató felhívás is meggyőzi az igazi érdeklődőt, hogy kihagyhatatlan tudásforrás, ha megadja elérhetőségét, és rendszeres olvasóvá válik. A szállásadók megszólításában, és szállásadóknak szóló marketing megoldásokban ez volt hazánkban az első honlap, és a mai napig az élen áll.

tudásanyag ingyen. Segítünk tanulni
 

Szolgáltatásaink

Honlapkészétés
Online marketing
Keresőmarketing
Grafikai tervezés

© 2014 Minden Jog fenntartva

Szállodai marketing

Külön szolgáltatásokat kínálunk a turisztikai szakmának, szálláshelyek online marketing megoldásaival. Bővebb információkat Hotel Marketing oldalunkon talál.

elérhetőség

ProSign Bt.
1113 Bp. Vincellér utca 20.
1022 Bp. Fillér utca 82/d

Telefon: +3620 919 2467
kapcsolat
 
ProSign honlapkészítés