Prosign honlapkszts logo

Peregrinus nyelviskola

Peregrinus nyelviskola

Peregrinus nyelviskolaA peregrinus nyelviskola honlapjánál a feladatunk egyrészt a régi megjelenés modernizálása, másrészt a népszerűség növelése volt. Munkánk gyümölcse beérett, a nyelviskola elfoglalta méltó helyét az interneten.


www.peregrinus.hu

A honlap az egyik bizonyítéka, hogy egy gondosan megtervezett struktúra, és jó optimalizálás mekkora előnyt jelent a versenytársakhoz képest. Már a honlapkészítés előtti honlap tartalmi szerkesztése hosszú, de megtérülő munkának bizonyult, mert az oldal nem csak egy-két, hanem széles skálájú kulcsszólistára előre tudott jönni a találati listákon. Ennek köszönhetően a honlap forgalma megtöbbszöröződött.

Hírlevél rendszer használatával a feliratkozott olvasók száma az évi 5-10 darabról napi 1-2 feliratkozóvá nőtt, ami a beiratkozók számán is meglátszik. Egy év alatt 40%-os növekedést értek el tanulói létszámban!

tudásanyag ingyen. Segítünk tanulni
 

Szolgáltatásaink

Honlapkészétés
Online marketing
Keresőmarketing
Grafikai tervezés

© 2014 Minden Jog fenntartva

Szállodai marketing

Külön szolgáltatásokat kínálunk a turisztikai szakmának, szálláshelyek online marketing megoldásaival. Bővebb információkat Hotel Marketing oldalunkon talál.

elérhetőség

ProSign Bt.
1113 Bp. Vincellér utca 20.
1022 Bp. Fillér utca 82/d

Telefon: +3620 919 2467
kapcsolat
 
ProSign honlapkészítés