Prosign honlapkszts logo

Katalógus készítés

Igényes céges katalógust tervezünk

katalógus készítésA képek és a szöveg összhangja adja meg egy katalógus ?ütősségét?. Ami ránézésre egyszerűnek tűnik, ott a kis részletek pontos és ötletes együttese érezteti a tökéletességet, és adja át a mondanivalót. Titok nincs. A tipográfiai szabályok használata, és rutin teszi képessé a grafikust arra, hogy igényes munkát adjon ki a kezéből.

Önt képviseli a katalógus

Feladatunk nem kevesebb, mint bemutató anyagán keresztül nyomtatott formában jelenítsük meg mindazt, amit cége képvisel. Önnek kell megmondani milyen céllal készül, kiknek szól és mit tartalmazzon, nekünk kell mindezt hatásos formába öltenünk.

Munkafolyamat

Egy beszélgetés alkalmával egyeztetjük az igényeket. Ön elmondja mik a kívánságai, mi a saját elképzeléseinket és a megoldásokat. Ez egyeztetés után a kapott anyagok segítségével elkészítjük az első vázlatokat, irányvonalakat. Miután Ön kiválasztotta a megfelelő designt, a kapott anyagokból elkészítjük a katalógust. Végül átadjuk Önnek a nyomdai és a munkaanyagokat. Igény esetén vállaljuk a kiadvány nyomdai ügyintézését is.

katalógus kép katalógus tél
katalógus tervezés katalóguskészítés


tudásanyag ingyen. Segítünk tanulni
 

Szolgáltatásaink

Honlapkészétés
Online marketing
Keresőmarketing
Grafikai tervezés

© 2014 Minden Jog fenntartva

Szállodai marketing

Külön szolgáltatásokat kínálunk a turisztikai szakmának, szálláshelyek online marketing megoldásaival. Bővebb információkat Hotel Marketing oldalunkon talál.

elérhetőség

ProSign Bt.
1113 Bp. Vincellér utca 20.
1022 Bp. Fillér utca 82/d

Telefon: +3620 919 2467
kapcsolat
 
ProSign honlapkészítés