Prosign honlapkszts logo

Technikai optimalizálás

A technikai optimalizálás célja, hogy a honlap megfeleljen a keresőrobotok és a különböző böngészők elvárásainak, így fogják a tartalmát helyesen látni a látogatók és a Google is. Technikailag optimalizált honlap nélkül nincs keresőmarketing.

technikai optimalizálásMiért szükséges a technikai optimalizálás?

A keresőoptimalizálás alapja, hogy a keresők számára akadálymentesítsük a honlapot. Optimalizálással az elvárt minimumot teljesítjük ugyan, de a honlapok 70%-a ezt sem üti meg, így velük szemben mindenképp előnyre teszünk szert a keresőoptimalizálás területén.

Az igazi előny ott mutatkozik, hogy a keresőrobotok számára technikailag elérhetővé tesszük az egész honlap tartalmát, így a népszerűsítési munkák (honlap szerkezet, keresőbarát tartalom, stb.) eredményét a keresők is látják, nem dolgozunk hiába.

Fontos elemek

  • Gyors honlap

  • Indexelhető tartalom

  • Keresőbarát URL-ek

  • Böngészőfüggetlenség

  • Honlaptérkép

  • Tartalomtervezés miatti jobb helyezés

  • Keresőbarát honlapszerkezet

  • Látogatóbarát felépítés

Miért velünk optimalizáltassa honlapját?

100%-ban keresőbarát honlapot készítünk. Odafigyelünk a technikai részletekre, hiszen tudjuk, hogy a honlapkészítés és keresőoptimalizálási munka eredményessége múlik rajta. Munkánk során tanácsokat adunk, és nyíltan megmondjuk, ha olyan kívánsága van, ami hátráltatja céljait. Mindent megteszünk, hogy honlapja szolgálja üzleti céljait és a keresőoptimalizálás folyamatába illeszkedjenek.

tudásanyag ingyen. Segítünk tanulni
 

Szolgáltatásaink

Honlapkészétés
Online marketing
Keresőmarketing
Grafikai tervezés

© 2014 Minden Jog fenntartva

Szállodai marketing

Külön szolgáltatásokat kínálunk a turisztikai szakmának, szálláshelyek online marketing megoldásaival. Bővebb információkat Hotel Marketing oldalunkon talál.

elérhetőség

ProSign Bt.
1113 Bp. Vincellér utca 20.
1022 Bp. Fillér utca 82/d

Telefon: +3620 919 2467
kapcsolat
 
ProSign honlapkészítés