Prosign honlapkszts logo

keresőmarketingKeresőmarketing:
Pontos célzással látogatókat

Helyesen megjelenni a Google ingyenes,
és fizetős felületein?
Növelje jelenlétét az interneten!


Megtervezzük, és kivitelezzük keresőmarketing stratégiáját,
így több látogatója lesz, magasabb rendelési aránnyal.Ezek a módszereink:

Tanácsadás

tanácsadás

Keresőoptimalizálás

keresőoptimalizálás

Linképítés

linképítés

Tanácsadás, a honlapkészítés előtt, közben és után, hogy milyen irányban fejlessze honlapja keresőmarketing tevékenységét.

Keresőmarketing alappillére a honlapon történő optimalizálás, amikor az oldal struktúráját, tartalmát navigálási mechanizmusát javítjuk.

A linkek számának tudatos növelése segíti oldalunk pozícióját és megítélését a keresőkben, és látogatókat is hoz honlapunkra.

Keresőmarketing ára

ár

Szövegírás

szövegírás

Fizetett PPC hirdetés

googlea dwords

Sokmindentől függ a keresőmarketing ára, többek között a tevékenységi köről, konkurenciától, és az emberek keresési szokásaitól.

Szorosan összefügg a keresőoptimalizálással a szövegírás. Minőségi és rendezett tartalomnak köszönhetően a látogatókat potenciális vásárlóvá konvertáljuk.

A kattintás alapú hirdetések abban a pillanatban érik el ügyfeleit, amikor azok az Ön tevékenységére a legfogékonyabbak. A hirdetésért pedig akkor fizet, ha látogatót is hoz.

Kérjen ajánlatot keresőmarketing munkára most!
Mi az a keresőmarketing?

A keresőmarketing az online marketing egyik eszköze, a keresőkben való hatékony megjelenés alapja. Célja, a honlap láthatóságának növelése a keresők találati oldalain, de magával hordozza a látogatók ügyféllé konvertálódásának növekedését is. A ProSign keresőmarketing szolgáltatásával feltérképezi azokat az erősségeket és hátrányokat, melyek ismeretében hatékonyabbá tehető a honlap láthatósága a keresőkben.

  • Keresőoptimalizálás

  • Linképítés

  • Fizetett hirdetés (pl.: AdWords)

  • Szövegírás (copywriting)

Keresőmarketing: reklám másképpen

A Google természetes listákon való megjelenés ingyenes. A jól szerkesztett, és hasznos tartalommal fizetük helyezésünkért. Ez a mentalitás nagyon hasznos, de meg kell dolgozni érte, hiszen minőségi tartalom előállítása szövegírást, videó- fénykép készítést, esetleg alkalmazások programozását jelenti.

Keresőoptimalizálás

A keresőoptimalizálás lényege, a honlap adott kulcsszavakra elfoglalt pozíciójának javítása a keresők találati oldalain. Amikor hozzáfogunk a keresőoptimalizáláshoz, a honlap tartalmát és struktúráját úgy alakítjuk, hogy az kedvezzen a keresőrobotoknak. A keresőmarketing szerves részeként elvégzendő finomhangolás mellett, az oldallal partnerségi hálózatot építünk, azaz linket népszerűsítünk, ajánlunk.

Fizetett hirdetés (pl.: AdWords)

Szövegírás (copywriting)

Mivel honlapunk tartalmát vizsgálják a keresők, a keresőmarketing szerves része a honlap szövegének tökéletes megírása. Egyrészt azért, mert a keresőrobotok innen választják ki legfőbb kulcsszavainkat, másrészt mert a látogatóink szövegünk (tartalmunk) alapján válnak ügyféllé.

 

Szolgáltatásaink

Honlapkészétés
Online marketing
Keresőmarketing
Grafikai tervezés

© 2014 Minden Jog fenntartva

Szállodai marketing

Külön szolgáltatásokat kínálunk a turisztikai szakmának, szálláshelyek online marketing megoldásaival. Bővebb információkat Hotel Marketing oldalunkon talál.

elérhetőség

ProSign Bt.
1113 Bp. Vincellér utca 20.
1022 Bp. Fillér utca 82/d

Telefon: +3620 919 2467
kapcsolat
 
ProSign honlapkészítés