blogbejegyzés értesítő
Lakberendezési iskola
Ismerd meg Önmagad és tervezd meg otthonodat!
Kedves {nev}!
 
 
 
Hogyan nem foghatsz mellé?
 
Az öt lecke során sok információval és ötlettel lettél gazdagabb, de még mindig habozol, hogy hogyan állítsd össze a szobák és természetesen az egész lakás színeit, hogy minden mindennel harmóniában legyen? Ha nem vagy biztos magadban, kövesd a három legjobban bevált vezérlőelv egyikét!

Egy szín különböző árnyalatai: színátmenetes kombinációnak is hívhatjuk ezt a megoldást. Válassz ki egy színt, ami mindenkinek kedvére való és ezekkel töltsd meg a szobákat. Természetesen az egyhangúság ellen néhány kontrasztszínt be kell majd csempészned, így viszont egy hangulatot vagy vezérleved könnyedén végig tudsz vezetni az egész lakáson ezzel megnyugtató egységet teremtve.

Világos színek uralma: akármilyen hihetetlen itt sok szín sem fog diszharmonikusnak tűnni. Annyi a dolgod csupán a színek választásánál, hogy mindegyik ugyanolyan szolid legyen.

Válassz egy színtartományból: Válassz az évszakod szerinti palettáról egy neked tetsző alapszínt: sárga, kék, piros vagy zöld. Majd azokkal a színekkel variáld azt a helyiségekben, amelyekben ez a szín a választott évszak színei közül jól észrevehetően megjelenik.


Ez volt a HOME DELUXE Lakberendezési iskola első tíz része, reméljük hasznos tanácsokkal tudtunk Téged ellátni. Továbbra is várjuk kérdéseidet és nemsokára még több hasznos információval folytatjuk!
 
 
 
Folytatjuk...
 
 
Üdvözlettel:
Homedeluxe csapata

www.homedeluxe.hu
 
 

  • Nyugodtan küld tovább levelemet, hogy barátai is olvashassák!
  • Böngéssz honlapunkon, és olvas szolgáltatásainkról
MandA Kft.
Tel.: +3620 349 2797 • E-mail: info@homedeluxe.hu
www.homedeluxe.hu
 
 
Hírlevél felhasználhatósága

© A Homedeluxe.hu hírlevelében illetve oldalain elhelyezett információk felhasználásához, a forrás megjelölésével hozzájárul a Homedeluxe.hu.